Geniet van de natuur bij Villavicencio!

De perfecte manier om de prachtige natuur te ervaren!

Hotel Campestre Arboretto is een plek waar je kunt uitrusten in de pure natuur van de Llanos in Colombia. Geniet van de perfecte rust en ontspanning met de typische geluiden van de regio. Je wordt gewekt door de zingende vogels en je kunt zelfs de prachtige zonsopgang van de Llanos vanuit je bed bekijken.

Dit hotel heeft verschillende huisjes (cabañas) met alle comfort, waar je kunt genieten van de sfeer van dit groene deel van Colombia. Deze cabañas zijn uitgerust met alle faciliteiten en diensten die je nodig hebt. In het centrale deel van dit hotel is een restaurant aanwezig waar lokale gerechten worden geserveerd, en er is groot zwembad.

Hotel Campestre Arboretto ligt op slechts een kwartier van het centrum van Villavicencio. Je kunt dus altijd naar de stad gaan als je wilt gaan dineren in een van de beste regionale restaurants. Op vijf minuten van Hotel Campestre Arboretto vind je een mooie beek en het ligt dicht bij de verschillende grote nationale parken. Voor klanten van Hotel Campestre Arboretto is er een pendeldienst naar het vliegveld van Villavicencio.

Hotel Campestre Arboretto
 

Alles was geweldig, de service, het personeel en de faciliteiten waren erg leuk. Ik ging met mijn familie en de hond en we hadden allemaal een geweldige tijd.

Paola, Canada
 

VIDEO ARBORETTO:

 

FACEBOOK ARBORETTO: